🇳🇴 Kunsten står fortsatt høyt i himmelen, men nå er tiden snart inne for at Morgans Skip skal få litt etterlengtet kjærlighet. Restaurering har begynt så den kjente silhuetten kommer til å være borte en stund nå. Vi holder deg oppdatert på denne siden så følg med, følg med. Eller besøk vår historiske nettside (2008-20) her.

 🇬🇧 Art is still high in the sky, but now is the time soon for Morgans Skip to get some long-awaited love. Restoration has begun, so the famous silhouette will be gone for a while now. We will keep you updated on this page, so stay tuned. Or visit our historical website (2008-2020) here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top